DOBRODOŠLI NA STRANICU Dopustite da Vam predstavimo svoj tim i
profesionalnost koju Vam nudimo!
Glavni cilj nam je svakome kupcu pristupiti
na jedinstven način i pružiti mu maksimalni
nivo kvalitete po pristupačnim cijenama.
OMNIA GRADNJA D.O.O. POŠALJITE NAM BRZI UPIT!

O namaSaznajte više o nama...

Omnia gradnja obiteljska je tvrtka osnovana 2018. godine. Tvrtka je nastala nakon 15 godina iskustva u građevini na području Mađarske. U Mađarskoj smo imali tvrtku koja se bavila preradom i postavom kamena i keramike. Imali smo proizvodnju, te vlastita prodajna mjesta na tri lokacije. Krajem 2013. prodali smo tvrtku u Mađarskoj i odlučili se vratiti natrag u Hrvatsku. Nekoliko godina bavili smo se isključivo trgovinom, ali naposljetku vratili smo se korijenima i ponovno pokrenuli građevinsko poduzeće.

MISIJA I CILJEVI:

Tvrtka smo koja je fokusirana pretežito na završne radove. Specijalizirali smo se za postavu kamena, keramike, gips kartonske radove, gletanje, bojanje i hidroizolacije. S obzirom na ogromno iskustvo i vođenje nekoliko stotina objekata u mogućnosti smo pružiti našim klijentima i usluge vođenja projekta, stručnog nadzora, izrade idejnih rješenja, izrade tehničkih rješenja.

Glavni cilj nam je svakome kupcu pristupiti na jedinstven način i pružiti mu maksimalni nivo kvalitete po pristupačnim cijenama.

NAŠ TIM:

Trenutno zapošljavamo 15-ero ljudi s iznimno velikim opusom znanja i iskustva. Konstantno radimo na edukaciji vlastitih zaposlenika, podizanju kvalitete usluge, kao i uvjeta rada. Svakim danom smo u potrazi za novim kadrom, te ukoliko se prepoznajete i želite priliku, otvoreni smo za svaki oblik suradnje.